Follow
Säng inlägg
Nej inte någon ny typ av inlägg som man har i skorna. Ligger i sängen och ska strax släcka lampan. Ny iPhone fixad, helt mysterium att få med sig allt från den gamla men rätt bekvämt när man väl fattar hur det fungerar. (Ops där höll automat orden på att ställa till det i sista stund skrev få med sig brösten) ibland undrar man hur den är funtad egentligen.  

Gekås idag, och LAGOM med folk för en gångs skull, på tal om Gekås, för mig som är uppvuxen i Ullared (eller ja iallafall i samhället strax intill känns det urkonstigt att folk åker och handlar PÅ Ullared för mig är Ullared ett samhälle inte en affär. Är ungefär samma som att säga jag ska handla på Borås. Men skit i det. Klockan tickar och jag ska släcka lampan. Imorgon blir det återigen mys med världens bästa Thea. 

Sov gott igelkott 
Ont i huvudet och fotbollIkväll är huvudet helt tomt, var ute med jobbet på trevlig middag men efteråt är jag helt slut. Mycket dryftas en sån kväll min arbetskamrat sedan många år går i pension och tomt blir det efter henne. Själv har jag några år kvar men tiden den susar iväg och snart ja om en 10 år + något till är det min tur. Suck. 

Ikväll är även yngste sonen och tältar med klasskompisar och den "lille" som inte är så liten ska sluta nian. 

Så var detta fotbollen (mest för att få in en bild jag nämner det) Det var förvånansvärt roligt att kolla på fotboll, det var MÅNGA år sen sist nån gång på gymnasiet eller så. 

Sådärför sitter jag nu med huvudvärk och undrar vart i HE alla år har tagit vägen. 
Det var då ändå ett jä#&#la väder

Jaha just nu sitter jag och kikar ut genom fönstret, elementen här inne de är varma och goa som den värsta vinterdag, och jag funderar över om det är juni eller november ute. För kikar man på vädret känns det mer som höststormar än vårvindar friska. BRRRR. FÖRDELEN är ju ändå den att vi har fått ha en väldigt lång vår, fortfarande så blommor syren, och andra vårblommor, äppelblommorna har precis tappat sina vita blad.

Men nu börjar även den mest positiva personen tappa tålamodet och börja önska åtminstone någon riktigt varm dag. Saker jag längtar efter just nu:

Att få måla tånaglarna och gå utan strumpor.

Bo i vår vagn vid havet

BADA ute

Dricka ett glas vin vid solnedgången

Ligga i gräset och fota makro


Så snart så kastar jag strumporna, målar naglarna och plockar fram sandalerna på pin tji så ska det där dumma vädret få se. SÅ DET SÅ................

#väder #vår #sommar