Follow
Att fota vatten


Var med kära grannen i går och åkte till Ramhultafallet i Sätila, och väl där insåg jaghur mycket jag gillar att fotografera vatten,många av mina arkivbilder innehåller just vatten, här är en av mina nyaste vattenalster,Här är ett annat,Här är ett tredje


Och till slut ett fjärde, finns det något som heter VATTENFOTOGRAF? Får fundera på det.
Om att inte orka


FAN vad arg jag blir på mig själv, vill ju jobba, vill ju ORKA saker, vill så mycket och det enda jag mäktar med just nu är att sitt att sitta i den där jäkla soffan. Skulle fotografera morgonljus och idag bjöd morgonen verkligen på just det, men det enda jag fixade var att gå ut och ta lite kort på gräsmattan.

EN JÄKLA GRÄSMATTA, när det finns otroligt vackra ställen i vår kommun som jag skulle kunna ha åkt till. Nä istället sover jag dåligt, ligger kvar och orkar inte gå upp och endast det dåiga samvetet får mig att ta på mig skorna och ta ett kort på ett ruttet äpple i gräset. NEJ det här SUGER.

En massa mer svärord, och ett jävlar anamma får mig att hoppas att detta vänder, för kära vänner, this sucks......
Fototriss: Linjer
Idag blir det blandad kompott ur arkivet, temat för veckans fototriss är LINJER. Först den bild som jag även använt som header. Sedan från Karlskrona, Kastellet Aspö. Till sist, en bild från mitt föräldrahem, Fagered, Halland.