Follow
Fototriss; Somrigt
Tävlingsdags på fototriss och denna gång kan du vinna häftiga prylar från Coolstuff där kan du köpa smarta sommarprylar som höjer temperaturen på sommaren.

Temat för denna tävling är passande nog Somrigt, och nog var det lätt att ta somriga bilder under söndagen. Att det dessutom var morsdag gjorde säkert inte saken svårare. Ibland kan man tycka att temat är lite småkrångligt och man får fundera en bra stund på sina bilder.

Denna gången var det bara att öppna dörren och vad är väl somrigare än en picninc, och då kan man äta så här gott, potatissallad, köttbullar, kyckling och ett gott bröd till, riktigt mumsigt och härlig somrig mat och utsikten är det inte heller något fel påEtt par sandigt barfotabarn är också somrigt så det förslår efter ett bad se fötterna ut så här:Tentaplugg tillhör väl inte det allra roligaste man kan göra i värmen, men när solen värmer kan man ju plugga ute, eller?Hoppas nu vår ljuvliga svenska sommar är här för att stanna och jag är nog inte den ende som börjar längta efter semester.
Stiltje och kalas


Bloggen har legat lite still denna vecka och inte ens fototriss blev av, länge sedan jag missade den. Men förra helgen fick vi ner vår husvagn till kusten och helgen tillbringades där. Hade vi skönt, eller hade vi det skönt? Jo gisssa. I alla fall veckan har varit full av personalmöte och långa arbetsdagar det har dessutom varit VARMT. Denna kombination har gjort att bloggen helt legat still, men även bloggar måste få ta semster ibland.

Ibland tänker jag att det finns himla mycket jag vill göra, så man undrar om man kommer hinna med allt innan fötterna läggs i vädret. Det här med fotot, jag har en prov version av lightroom hemma och bara där skulle man kunna sitta hur länge som hest. Bloggen, skrivandet, fotograferandet, och barnen, även om de är stora så finns de ju där och att umgås med sina ungar är ju det viktigaste av allt.

I allt detta så har man då JOBBET, jag jobbar 80% och det är mycket även om det inte är heltid så fyller de dagarna fullt tillräckligt, jobbet i sig gillar jag egentligen men det tar för mycket tid från MIG.

Kalas då, jo i helgen fyller yngste man tonåring och kära mor och syskon kommer och hälsar på och vi passar på att fira mor som fyller hela 84 år. Så ha nu en underbar helg och njut av sol och värme. Jag återkommer var så säker även om det kan dröja.
Shoppingens stora dag!


Japp idag är det då klämfredag mellan kristihimmelfärdsdag som allt innefaller just på en torsdag. Just detta faktum gör att många får en långhelg och faktist gifte jag och min man oss just på denna klämfredag den 1 juni.

Just dennna helg ska man fixa det mesta och många som jag ska säkert ut och shoppa, inte minst brukar detta märkas på GeKås i Ullared som denna dag är ÖVERFULLT. På den tid jag arbetade där fick jag en gång och till min faster för att parkera bilden då hela Ullared var proppfullt. Detta var i och för sig en 30 år sedan men ändå.

Många passar på att åka och handla just denna dag. Så även jag och min gubbe, fast vi åker till Borås istället för till Ullared. Där ska inhandlas present till lillebror som blir TONÅRING. Ja jisses detta börjar så smått märkas utan att lämna ut honom för mycket. Bilden är från lilla Kinna, där man brukar ha som vana att utanför Punktenhuset parkera diverse skyltar av olika slag.

Så frågan idag är då VAD gör du idag?