Follow
Draft: Okt. 31, 2009
En ljuvlig sommarbild som påminnelse om sommaren som varit, vi hade underbara dagar vid Kärradals camping och första kvällen var vattnet underbart och barnen ville aldrig gå upp.
höstmorgon
Härlig höstdag idag, underbart väder och jag bara måste gå ut och ta en promenad idag, ska fråga min härliga dotter om hon vill följa med. Det här med blogg och barn verkar vara väldigt populärt, har läst några stycken, och känner direkt, VILKEN TUR ATT JAG HAR STORA BARN. mina barn är 24, 20 19 OCH 10, Det är då 19 åringen som fortfarande bor hemma av mina stora barn, och det är underbart med stora barn man har gått igenom nattvak, magsjuka och nattvandring, byte av sängkläder mitt i natten, nu slipper man det och det är så skönt. Med stora barn diskuterar man livet framtiden och andra livsviktiga beslut som man fattar i de åren, och jag älskar det, jag älskar att prata med mina barn. Så idag ska jag gå på promenad med min 19 åring om hon nu vill förstås.  Annars så ska jag äntligen börja röja i det rum som datorn står i, och det ska bli ett gästrum till mina stora barn när de är hemma. Ska bli kul att få se det när det blir klart.
soligt ute
Idag är det underbart väder ute, och egentligen borde man ju vara ute och fixa och gräva, och, och ja allt det där man borde göra när det är så fint väder. MEN ändå sitter man här framför en trist burk och skriver trista saker, FY vad tråkig man är.
Förut har jag ju skrivet att detta är en tränings blogg, och det är väl allt vad den inte blivit, tränings blogg alltså. MEN faktum är att jag faktiskt även om det inte står i bloggen så tränar jag på gym 3, jo ni såg rätt 3 gånger i veckan plus då att jag rider som också är rätt så kämpigt, så 4 gånger i veckan rör jag min kropp som tidigare var rätt så ovan vid dessa företeelser. Har gått ner nästan 10 kilo, alltså 8,8 kilo sedan jag började är rätt nöjd med detta faktiskt.
HURRA HURRA HURRA kommer att fira när siffran blivit 10