Follow
Fototriss: En låt..
Denna vecka är det dags att illustera en låt i fototriss,  Min är nog rätt enkel kanske men vem vet ni får kika och se vilken låt jag har valt att illustera. 


Nå vilken låt är det? 
 
 
Skrolla 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jo såklart Ted Gärdestads, SOL, VIND OCH VATTEN. 
  
 
Fototriss: Rosa (rosa bandet)
I veckans fototriss tar man fasta på att oktober är den "rosa månaden" och med rosa så menar man såklart, Cancerfondens Rosa bandet insamling . I bland kan jag tycka när man tittar på reklamen på TV att det mer blivit ett reklamjippo för handlarna. Alla gör reklam att just dom skänker en del av intäkterna till cancerfonden men det hör väl egentligen inte hit. Nu handlar det om att bidra med pengar så man kan forska mer om cancer. Själv köpte jag ett armband på Lindex där alla pengar från försäljningen sägs gå till Rosa bandet insamlingen. Men nu var det foto det handlar om och såklart så blir det bilder helt i ROSA. Här är mina bilder. Först våra vackra höstaster som nu blommar som vackrast i vår trädgård. Som inte bara är vackra att se på, utan även ger näring och våra små uti naturen. Som dettta lilla bi. Och en urläcker nässelfjäril som på något konstigt sätt lyckats med konststycket att överleva trost frostiga nätter. Och kanske får han symbolisera hela insamlingens syfte, Att FLER får överleva. Detta var veckans triss och glöm nu inte att skänka en liten eller stor slant. 


Fototriss: Så här ser det ut där jag är
Denna veckan på fototriss är det det återkommande temat: Så här ser det ut där jag är. Mina bilder är från veckan och ja så här ser det ut i Mark. Först kommunhuset i Kinna, och här bor alltså jag, Kinna, Mark, Sverige, Europa, allt i en bild. Kinna kyrka, vacker i höstlig skrud runt sig.  Till sist den vackra allén upp till Seatons kulle i folkmun, eller som det heter Hyltenäs kulle. Underbara höstfärger. Och en Allé är ju ändå alltid en allé. I höstskrud helt makalös. Så här ser det alltså ut i MARK. Vill ni se fler orter i höskrud kolla in HÄR för fler bilder.