Follow
Semesterledig


Ja nu har jag då semester och uppdateringar här kommer lite sporadiskt, utlovat fint väder i veckan och då åker jag och sonen ner till kusten. Härligt. Så länge vädret är fint blir vi därnere och inga inlägg här då alltså. Har ingen såndär modern dator med mobilt och allt vad det heter, sitter vid vår gamla stionära dator och den blir svår att ta med. Så önskar en glad sommar och vid regn kommer nya inlägg, ha en skön sommar alla därute..... och jordgubbarna, JA dom var SKITGODA.....
Glad midsommar
Är kankse dagens mest använda rubrik, men skit samma, det ÄR ju midsommar och jag vill önska er alla därute en riktigt skön midsommar. JAG har då även påbörjat min SEMESTER och det känns helt ok faktiskt. Nu fixar och donar vi lite härhemma med städning osv, då dottern ska ha lite gäster här hemma, själva är vi då portade från detta vårt hus som vi betalar i vårt anletes svett och drar till Borås utav allla ställen och firar hos släkt, vi ses där Carina och Anna-Karin, vi som inte ses där utan ses via nätet då jag önskar er alla som sagt en SKÖN MIDSOMMAR.
Detta börjar bli


SÅ JÄVLA IRRITERANDE, tror ni inte att när jag vaknade idag hade förkylningen tagit ny fart. Riktigt kände hur snörbasseluskerna hade tagit min näsa i besktning. MER ipren, mer nässpray och utan detta hade jag inte orkat jobba någonting, blir så ARG....Nu har jag i alla fall hämtat nässprayen jag fått av doktorn och även om han var en riktig dum doktor som inte hittade en enda basill eller något fel alls trots förkyling i FEM jävla veckor. Så fick jag i alla fall en nässpray som funkade direkt, plötsligt var det som om jag varit frisk i näsan vart fall. Men utan ipren är huvudet inte att leka med. Hoppas näsprayen löser upp skiten som finns där så jag kan njuta av semsters som börjar om 42 timmar och 45 minuter.