Follow
Vad erbjuder Valborg tro?


Japp så var det då valborgsmässoafton ett JÄTTELÅNGT ord, som jag i skolan fick hitta på nya ord med. En utmaning som jag just nu i detta nu kom ihåg av en konstig anledning. Dagen bjuder annars på en hallandstur till mitt föräldrahem ska med mor och köpa nya skor och lite andra äventyr, vad vet jag inte men nått ska vi väl kunna hitta på.

Bara att "komma ut och åka" är annars ett äventyr som kära mor uppskattar, kanske åker vi en sväng till pappas grav och hälsar på honom, och kanske blir det fyrverkeri ikväll men det beror på lust och ork.

Kan faschineras så av maskrosor, de har livskraft nog att växa intill en mur, och folk må vara sura på "ogräset" i gräsmattan men så intill en mur blir det fakiskt ganska vackert. Ha en skön valborgskväll gott folk.
Fototriss: Text i bild
Äntligen är det dags för veckan fototriss igen, denna veckan är temat: Text i bild. Ett riktigt kul tema, lönehelg och i Kinna var det massor av aktiviteter och kameran var självklart med för att ta bilder till temat, hela byn är ju fulll av reklamskyltar, affärsskyltar och annan diverse reklam så DÄRFÖR var det extra roligt att hitta en annan vinkling på temat.

I mark är vi alla mäkta stolta över Kinnas store son, ingen Slatan men väl en Jerebko, han spelar som en av få svenskar i NBA i USA, och hans sport är BASKET och basket är också förhållandevis stort här i Kinna. Så denna lördag hade man ordnat en turnering för ungdomarna i Mark mitt i Kinna centrum, mitt på torget och här har ni mina bilder:

Man anmäler sig HÄR:Avbytaren har full koll på plan:MÅL:Måste säga att jag är väldigt stolt över min triss denna vecka, hoppas ni också har fått ihop fina bilder.
Det spricker!


Ja jäklar vad det spricker och spritter ute i naturen just nu. Det knoppas, blommas och våren riktigt öser ut med sin charm till oss alla.

Detta innebär för mig att dels får jag möjlighet att fota blommor och knoppar, även om denna bild egentligen inte är den bästa i skärpa räknat så får den duga till bloggen. Dels har jag gjort av med ALLDELES för mycket pengar på vårkläder både till mig, dotter och sonen.

MEN vem bryr sig. DET ÄR VÅR