Follow
Jag blir galen!
 
Ja så har jag nu fåt tillbaka mina bloggar, mig mycket nöjd. MEN samtidigt är vår dator så SEG att jag blir alldeles GALEN. Samtidigt är det då nytt inne på blogg.se och den kombinationen kan göra vem somhelst tokig på riktigt.

Men ska väl få kläm på det vad det lider. Annars har just denna kvinna, förutom att hon är på väg att bli tokig så har hon SEMESTER. OCH DET mina kära vänner är underbart på riktigt. Det blir kusten för mig och med det så kommer bloggen ändå mer ligga i stiljte än vad den gjort tidigare. Det har liksom inte funnits ork. Samtidigt som då allt var borta under några frustrerande dagar och jag funderade allvarligt på att BYTA blogghotell.

Nu fick jag ju tilbaka allt och allt nytt i början känns ju okänt och lite skrämmande men man ska väl lära sig,

Ha nu en underbar sommar så ses vi väl nån gång då och då, och jag som alla andra väntar bara på SOLEN
Blogg.se har slarvat bort mina bloggar. Te...

Blogg.se har slarvat bort mina bloggar. Testar därför ett mobilinlägg är ARG och hoppas de fixar till allt annars GAH Som ni ser är själva bloggen kvar men när jag loggar in finns ingen blogg där

Fototriss; Träd
Ett LÄTT tema på fototriss denna vecka, kort och gott TRÄD och jag väljer att zooma in mitt fina äppelträd här hemma. Med supergoda äpplen och som har gett både frukt och mycken lek här hemma under årens lopp. På sin plats mitt på gräsmattan just nu grönt och vackert.Här är början på en trädkoja dock hände inte mer än dessa brädor men ändå mycken lek har hänt uppe i detta träd, som varit allt från rymdraket till piratskepp.Till sist anledningen till att detta träd en gång planterades de som ska till hösten bli goda illröda äpplen är nu små gröna äppelkart.och ni visst är grön en helskön färg?