Follow
Vargavinter


Ja är det då inte fel åt det ena hållet så är det fel åt det andra. Innan var det gråväder och görtrist väder. Nu är det för kallt och tidnigsrubrikerna skriker ut ryssvinter, jaja jag måste i alla fall erkänna att jag hellre har sol och nyporrosor på kinderna än det gråa trista väder vi haft innan. MEN det klart det behöver ju inte bli FÖR kallt.

Bilden tog jag i söndags på min fotosafari återigen vid Sju strömmar i Torestorp. JAG ÄR SUPERNÖJD med hela dagen och fick flera riktitgt fina bilder. Vattnet hade bildat formationer som den ovan överallt och med stativ fick jag urläckra bilder. Forsande  vatten är kul men här har vi lite lugnare vatten. Och jag tycker den bliev riktigt läcker.

Nu är det bara en gång kvar på min kurs och tiden går fort när man har roligt, nu ska jag bara köpa in ett eget stav och det snart tro mig.
DET ÄR SYND OM MIG


Ja alltså inte mig personligen utan katten, han har blivit hela 7 månader och förra veckan var det dags för det som händer små hankatter. KASTERING jag har haft flera katter i min dag och de mysigste katterna har nästan ALLTID varit hankatter, vet inte varför men det är min personliga åsikt. I vår familj har vi alltså blivit med katt en liten herre som lyder vid namn, ALBIN.

En annan bra sak med hankatter förutom gullighets och gosighetsfaktorn då är att det är betydligt mycket billigare att kastrera en hankatt än en honkatt, sagt och gjort allt talde för en herre.

SÅ kom då Albin en katt som till och med fått min käre make på fall, OCH DET ÄR INTE DÅLIGT SKA JAG SÄGA, ialla fall om man är katt. Förra veckan var tid beställd och resan gick till Borås och Blå stjärnan, väl där meddelar den kära vetrinären att Albin har "bara" en kula, ni vet dom man brukar ha två av, ok tänkte jag det gör väl inget. MEN forstatte hon den andra kulan sitter i buken.

SÅ operation blev det och eftersom Unge herr Albin även hade navelbrock så bestämdes det att när han nu ändå öppnades så skulle även det åtgärdas. NU har det gått flera dagar och man har fått blickar, arga, ledsna, sura, bedjande, MEN inget har hjälp, den där förbaskde struten den får jag ha på mig. Han går med sänkt huvud och försöker göra sig så ynklig, så ynklig.

Det roliga är oxå att han fick på sig en body, en avklippt tröjärm, och han såg så rolig ut när han försökte gå i den MEN fördelen är att med body, kan man klia sig i örat och man måste välja pest eller kolera. I några dagar till ska han den för att undvika slick i såret som är ganska så stort, men än så länge ser allt jättebra ut, ÄVEN om det är förbaskat synd om katten. Priset blev bra mycket mer än vad jag tänkt mig men vad gör det, nu är allt fixat och klart.
Fototriss:Less is more
Less is more är temat för Fototriss denna vecka,, minimalistiskt och enkelt är stödorden. Här nere i Västra Götaland har vi äntligen fått lite vinter. Och igår var jag ute på en vinterpromenad hos mamma, detta då i gränslandet Halland/Västergötland och här är min triss denna vecka. Is gör sig bra på bild och tycker denna isbild passar perfekt till temat:En enkel gren med snö med himlen som bakgrund.Till sist en liten kvist som gömmer sig i snön.Idag har jag varit ute på mer fotosafari och att komma nära bilden och inte ta med allt gör att bilden ofta säger mer än om du tar en bild på hela omgivningen. Ett tema som passade mig perfekt. Less is more