Follow
Hemma


Så är då vår tur till Gävle över och vi är hemma igen. Vi åkte ju som sagt till Gävle för att hälsa på sonen med flickvän, hon är från Gävle och de bor där båda två i sommar och sommarjobbar. De bor hemma hos hennes familj och därför ingick dom liksom i paketet. Vi åt jättegod mat och spelade krocket, ett sällskapspel som har kommit tillbaka. JÄTTEKUL att spela krocken kan rekommenderas stort, även om jag inte vann, så var det väldigt trevligt och ett bra avslappnat sätt att lära känna varandra på.

På bilden ser ni dock ett helt annat spel, också mycket kul, som vi spelade med min son och tjej, nämligen frisbee golf. Har aldrig spelat detta spel förut men funkar ungefär som golf, som jag heller aldrig spelat. I alla fall, man har en utslagsplats sedan ska du kasta mot en korg som står X antal meter från utkastplatsen. Klurigt som sjutton och ska väl direkt meddela att mina planer på att bli proffs gick snabbt upp i rök.....Enligt utkast tavlan var de flesta beräknade på att klara på 3 kast, jag kom väl aldrig under 15 eller så, men kul ändå, förutom alla mygg som jag fortfarande har sviter efter. MYGG gillar jag INTE. Hemvägen gick genom ett mycket regnigt Sverige i går eftermiddag och det regnade hela vägen hem. Idag är min sista semesterdag och på måndag börjar vardagen igen, SUCK. Gillar mitt jobb men första dan på jobbet är väl för alla lite blääääää jag vill INTE JOBBA känsla på.
ibland händer det saker som man tror inte ...

dsc00284 (MMS)

ibland händer det saker som man tror inte är sanna. På väg mot gävle börjar alla lampor i bilen lysa. Min man stannar bilen vid första avfart som är en bensinmack utan bemanning såklart. Men intill oss stannar en tjej. Hennes bil kokar. Vi kollar vår bil och hon ringer sin pojkvän för att fixa sin bil. Hon vänder sig till oss och säger har ni oxå problem? Min kille är super på volvo. När killen kommer är han hur trevlig som helst vi hittar lite verktyg i vår bil och han fixar till allt provisoriskt. Sedan följer vi honom och åker hem till honom där han fixar en mutter som fattas. Vi hade inte kunnat köra bilen utan bärgare och vi hade varit fast i mariestad. Tack, änglar finns överallt

Med torrdass i Gävle

Nu åker jag och maken och lillsonen till Gävle för att hälsa på storebror med flickvän och ska för första gången hälsa på hennes föräldrar. Är lite nervigt faktiskt då det är första gången för mig, att hälsa på en flickväns familj alltså, det har liksom aldrig gått så långt innan, men det ska bli supertrevligt. Hoppas jag i alla fall. De har en stuga långt ute i skogen med torrdass, utan vatten och sådana moderniteter, men jag är ju van vid torrdass så det ska väl gå bra, läste i tidningen idag att folk väljer bort det lille huset med rött hjärta i sina stugor. Kan inte förstå varför......eller jo det kan jag, men torrdass funkar, lite regler måste man dock ha.

1. Titta inte ner

2. Andas genom munnen

3. Var snabb

Följer man dessa enkla regler är torrdass helt ok, sedan har jag ju den fördelen att jag inte behöver ta på mig jobbet att tömma den. Ja min kamera är i Strömstad, kul information med posten kan man få, var är ditt paket. Med kollie numret fyller du i sedan ser man sitt pakets resa från sändare till ditt hem. Har beställt från Elgiganten och föll för reklamen på TV, men eftersom jag har en exakt nästan lika dan kamera ( Canon IXUS 60 byts mot 95) så tyckte jag att jag har gjort ett riktigt fynd. Och tur eftersom jag inte kan vara utan kamera.