Follow
snöstorm
Vilket väder vi har ute idag, det SNÖAR och det rejält oxå. Jag blidde som en riktig snögubbe när jag skulle leta fram bilen efter jobbet idag. Nu gillar jag snö, och det är bättre än regn och slask. Så jag är inte allt för missmodig, än i alla fall. Tog snöskovlen och letade mig fram till min dörr när jag kom hem, men sedan får min gubbe ta resten när han kommer hem ni vet stora garageuppfarter är inte min grej. Det värsta är jag jag egentligen måste ut IGEN onsdagar är min riddag och rider på en ridskolan en gång i veckan. I vanliga fall är det jättekul att få komma iväg och rida men idag är jag kanske lite mer betänksam, ska jag verkligen ge mig ut i det här vädret? Snöstormsdagar är bättre hemma under en filt med en kopp varm choklad och en bok framför sig, så ja vi får se hur jag gör.
trist vecka IGEN
Känner att januari är en himla trist månad, det talas om den"fattigaste månaden på året" och för mig stämmer det jättebra, kontot är tills igår HELT länsat, som tur har jag en ekonomisk man som jag glatt skickar ut för att handla.
Försäkringskassan har varit på mig och de är ALDRIG roliga att göra med, nu har jag skrivit om min handledare här innan och sagt att han är OVANLIGT trevlig för att jobba på försäkringskassa, i veckan fick jag svaret, jag egentligen borde vetat, HAN ÄR NY på försäkringskassan, ett djupt AHA går upp för mig det är DÄRFÖR han är trevlig. I alla fall trevlighet eller inte, han har inte kollat upp saker och ting på rätt sätt, vilket betyder att utbildningen jag tänkt läsa under våren flyger all världens väg. Ingen utbildning för Ing-Marie, trist men konstigt nog är jag inte ledsen eller någonting, bara uppgiven. Det var aldrig meningen, nu får jag sikta in mig på att gå upp i tid istället, vilket jag fasar för och tror egentligen inte på att det är hållbart för mig i längden, men jag har lovat att prova och prova ska jag, sedan får vi se vad som händer.
Räkomelett
Till lunch idag blev det räkomelett, jättegott och jätteenkelt, 2 ägg vispa med 2 msk vatten, salt och peppar stek i panna med lite smör. På med en halvburk räkor och lite dill, klart. Dill köper jag i fryspåse hur bra som helst du har alltid fräsch dill hemma. Gäller även andra kryddor som persilja och gräslök.