Follow
Fototriss, Så här ser det ut där jag är idag
Fototriss är så äntligen tillbaka, denna veckan är temat, Så här ser det ut där jag är idag. Vi åkte idag ned till västkusten för att kika på en husvagnsplats vi fått i Stavder, strax utanför Varberg, Det var dimmigt och fuktigt ute och jag verkligen njöt av tystnaden därnere. Så här är min triss med bilder från ljuvliga Halland och ett hav som var kav lugnt.


Nya dikter och kräftor
Ikväll blir det tro det eller ej, KRÄFTSKIVA; eftersom min svärmor gick bort i augusti när det var kräftsäsong så har vi flyttat den till idag. Släkten består sedan av, busschaufförer, sjuksköterskor och järnvägs elektriker och folk från ringhals, alla jobbar de helger, eller har jour, om vart annat, så att få till en helg där alla kan är ett konststycke i sig, så ikväll blir det nubbe och rolig hatt. Döttrarna ska dessutom vara chaufförer, så de kommer fram emot kvällen och hämtar sina förhoppningsvis inte allt för nyktra föräldrar. Eller hur man nu ska se det......

Nya dikter är det på gång sitter och sliter med min "läxa, kul är det men mycket klurigt. Denna månaden är det rim som gäller och detta tycker jag är riktigt roligt, jag började min bana som "dikterska" med hyllningssånger till släktingar som fyllt år. Inte alltid riktigt snälla men med glimten i ögat, och har skrivit om alla som jag ska träffa ikväll, och de älskar mig än, så så farliga har de nog inte varit. Ha en trevlig kväll gott folk med eller utan kräftor.

Uppdatering
Helg, nu är det fredag jag har någon timme kvar innan det är helg och sitter på rasten och skriver av mig lite skit. Som jag skrev i går har jag ju varit hos bedömningsläkaren som är anlitad av försäkringskassan. När jag skrev alltihop tänkte jag mig inlägget ironiskt, och förstod sedan att jag varit lite otydlig, visst är jag glad att han tyckte jag såg friskt ut men psykiskt sjuk har jag aldrig ansett mig vara. DÄREMOT har jag en utmattningsdeppresion som har hängt kvar sedan jag blev sjuk får snart 7 år sedan och skulle jag med dom regler som gäller idag blivit sjuk hade jag nog inte överlevt.

Att han lade över allt ansvar på mig, att det är jag som bestämmer, tycker jag är en ren förolämpning, vísst kan jag bestämma och jobba halvtid, men vår familj skulle inte klara sig rent ekonomiskt och det faktum har ah inte tagit hänsyn till alls grrrr. Nu arbetar jag 75% och vår ekonomi, klarar vi detta så om jag inte får något bidrag på de resterande 25 % så DÅ BLIR JAG AV MED FÖRSÄKRINGSKASSAN.  Det är däremot JIPPIIIIIII; och HIPP HIPP HURAAAAA...

Och jag är glad över att jag är någurlunda frisk att jag har fyra barn som älskar mig,....