Follow
Det här med katt


Härär vår herr Albin, han har varit lite krasslig några dagar och har inte velat äta som vanligt men lika pigg och glad ändå. Orolig blir man när ens lille kisse inte vill äta. MEN idag återvände aptiten och jag hoppas den är här för att stanna. Igår gav jag honom till och med kokt skinka, för att få honom att äta. Idag har han ätit både torrfoder och blötmat helt frivilligt SKÖNT. Det här får mig och tänka på det här med att har man katt vet man verkligen VEM som bestämmer, för bestämma över en katt det går INTE. 

FÖR EN KATT:

Har ändå lärt sig att på bordet får man vara när matte inte är i rummet, om matte kommer in, JA då hoppar man snällt ner. 

Lägger sig alltid en armlängdavstånd bort i TVsoffan precis så att man inte når att klappa. 

Vill gärna gosa och kela när matte sitter vid datorn gör egna julkort eller borstar tänderna.

SÅ kela gärna, men bara när JAG vill.  

Och nu hoppas jag att den käre katten fortsätter snällt att äta och vara en duktig katt, för skinka det blir ju i längden rätt dyrt. Annars får jag hota med farbror/tant vetrinären. 


Blåsigt värre
Den förstar riktiga HÖST stormen har rasat förbi, tycker nog vi klarade oss rätt bra. Inget som flugit sönder runt vårt hus, förutom grannens altanmöbler som plötsligt kom farande. Min systers flaggstång dock har gjort sin sista resa och den hade ramlat ner under stormen. Hon bor ju vid kusten och där blir ju stormarna värre. Söndagen inleddes annars med adventsgudtjänst, och just vid advent är det så mysigt att gå till kyrkan. Efteråt fick jag äntligen upp nya gardiner i köket, bara att fålla kanter sedan klara, perfekt alltid kul med lite nytt och de gamla hade vi haft i några år och man tröttnar snart på sina gamla tomtar, denna gången blidde det dock inga tomtar utan snygga stjärnor. Tyget köpt på skroten här i Mark. Annars inget nytt förutom en förkylning som börjar irritera mina luftrör, sätter sig alltid i min hals och retas. Bilden är väl inte sådär superinspirerande liksom detta inlägg, MEN man kanju inte ligga på topp jämt. Ha en bra vecka....


Fototriss: Mysigt
Fototriss i adventstid och min triss denna veckan är från i fredags då jag och min familj hade det MYSIGT på konsert med The real group. En underbar föreställning med mys och julstämmning. Veckans tema är alltså "mysigt". Här har ni The real group. Vi som kollade påEfteråt blev det resturangbesök och en god efterrätt.Mycket mysigt alltihop.