Follow
Vår och finalplats


Vissa dagar känns livet HELT ok faktiskt, idag på morgonen gick jag in för att snabbt kika om Helena var klar med finalisterna på veckans tävling i fototriss och MIN BILD VAR MED. Blev verkligen super duper glad. Nästan hundra trissar och mina bilder blir utvalda av dom. Vi är nu åtta som tävlar om en helg i Stockholm och en härlig Melodifestivalhelg, med hotell och tre rätters middag. Gå gärna in på Fototiss och rösta.

Att det idag är VÅR i luften gör ju inte saken sämre, mina snödroppar är i full blom och fågelsträcken flyg över oss ute på gården idag. Det är VÅR I LUFTEN.

UNDERBART är livet ibland,
Fototriss; Schlager, glitter och glamor
Vilken vinst du kan vinna på fototriss denna veckan, i Helenas tävling tillsammans med Svenska spel kan du vinna två biljetter till GLOBEN för att titta på finalen i Schlagerfestivalen och dessutom en tre rätters middag MED övernattining på Clarion, det ni gott folk. Om man nu ska till Stockholm för att titta på Melodifestivalen behöver man leta igenom sitt glitterLite glamor behöver man också, man vill ju piffa upp sig rejält inför festernas fest.och om JAG vann en biljett till Schlagerfestivalen blidde jag så HÄR glad:

Skämskudden


Alltså ibland trots att man fyllt 50, känns det ibland som man ville ta den där kudden som man hade när man var liten och gömma sig när man kollar på TV. I lördags, (vet att jag är sent ute) skickades Ranelid direkt till Globen, jag kunde INTE förstå detta alls och kudden var inte långt borta.

TRODDE innan låten började för jag brukar gilla lite udda bidrag att jo den ska nog bli bra, efter att ha läst recensioner i tidningar, MEN tyckte den var URDÅLIG. Döm om min förvåning när han går direkt till Globen. Dagarna  efter kunde vi läsa på facebook av diverse aktörer, "är hela svenska folken på sniskan" Gardell skulle sluta vara bög, och liknande inlägg.

MEN VEM RÖSTADE DÅ? De inlägg som skrev, OJ VILKEN SKITBRA LÅT, ja dom har låtit vänta på sig, inga jubel bland massorna YES; YES han gick vidare. Tycker det är urkonstigt, inte egentligen att han gick vidare, med den mediauppvaktning runt just Randelid är det inte konstigt, Men att folk inte kan stå för sin röst verkar lite knepigt.

För övrigt gratulerar jag till en liten sessa, roligt och här hos oss är det vår i luften och det är fredag imorgon livet är gott att leva.