Follow
sitter på jobbet
Nu har jag rast och jobbar till kl. 15.30, då slutar jag och det är helg. Nu är det valborg och ikväll blir det fläskfile hos oss, min dotter letar recept och handlar så det blir så spännade och se vad det blir. Dotter nummer två hon ska ut och fira att tenta nummer 3 är avklarad, härligt härligt. Lille sonen blir hemma med oss, och jag tänkte bara vara hemma ikväll, inga eldar eller fyrverkeri hos oss, men det är en rolig tradition men ikväll har jag bara ingen lust efter en LÅNG vecka. HA EN UNDERBAR VALBORG
äldre bloggare??

Jag och alla mina rynkor!

Ibland när jag sitter och söker runt i olika bloggar med bloggtoppen, bloggportalen eller via blogg.se  så slås jag över hur unga alla är och undrar VAR HÅLLER ALLA ÄLDRE BLOGGARE TILL? De mesta är ungdomar i mina barns ålder allt från fjortisar, till unga vuxna i 20-25 års åldern, de flesta bloggar om outfits, mode, inköp av smink och smycken eller annat viktigt i livet. Jag kommenterar med min visdom blink, blink, 

MEN nu börjar jag sakna lite vuxet folk, hur i tusan hittar man dom. Man kan inte söka som man gör på lunarstorm precis. Där kan man bara kryssa i ålder och kön så VIPPS har man dom där. MEN HÄR, hur gör man finns dom överhuvudtaget är jag ENSAM?? Ensam bland alla tonåring i bloggvärlden   HJÄLP  Men självklart så finns dom vet inte bara hur man hittar dom. Har ni tips på hur man lättare kan hitta folk ute i bloggvärlden?
lägenhetsjakt
Mina tjejer är den ena 20 i november den andra har precis fyllt 21, de är alltså rätt tätt mellan dom. Min ynsta Josefin, läser till sjuksköterska och Cecilia (den på 21,) har sökt till fritidspedagog programmet i Borås och enligt tidigare statistik så kommer hon in utan problem.

Nu tänkter de små fröna flytta HEMIFRÅN, har ni hört sicka ena, tycker det är ganska  kul och hjälper dom bäst jag kan i lägenhetsjakten, genom att leta på nätet skicka mail till folk har har bekanter i Borås osv....MEN När de väl får en, när det där flyttlasset väl är avklarat och de har sina sovplater inte i vårt hus utan i en lägenhet i Borås. HJÄLP DÅ kommer jag att sakna dom något alldeles otroligt, visst är det skönt att de växer upp och att de har planer för sina liv, men måste allt gå så himla fort. Läser en del mammabloggar ibland och ser tillbaka på mina år som småbarnsmamma och saknar det i ärlighetens namn INTE. Men att mina flickor är vuxna och letar lägenhet känns på något vis ändå jättekonstigt och deffentivt att de faktsikst är på väg bort. JAG kommer att sakna dom.

Och  iallafall, känner ni någon som har en ledig trea i Borås så hör gärna av er.