Follow
idétorka
Jaha vad skriver jag om idag, att jag var på ett tufft pass spinning igår, nje tråkigt. Att jag ska väga mig ikväll, kanske kan vara nått, eller att jag ska en mätning av kroppssammansättning idag. Jo det kan vara något, så det får det bli, Jag mätte alltså kroppsmassan för över ett år sedan, jag vägde då mycket, och har gått ner 10 kilon under detta år. Denna mätning mäter då alltså kroppssammansättningen, vatten, muskler och fett kul kul. Ja det var väl inte så kul förra gången, vågen visade på ja just för mycket. Nu 10 kilo senare ska jag göra om denna mätning, vitsen är ju då att man kan se om jag nu gått ner MER än tio kilo, alltså om muskelmassan ökat och om fettmassan minskat, DETTA ska bli oerhört spännade och se. Borde ju i alla fall fått ökad muskelmassa som jag tränar, VI FÅ SE återkommer mer om detta...För övrigt närmar sig sommaren med stormsteg, och i veckan blir det stor VÅRKONCERT med kulturskolan i Mark, spännade då Martin är med för första gången. Jo det blev ett inlägg idag med även om hjärnan stod mer än lovligt still i början. 
På språng och grillkväll!


Visst blev det en underbar kväll igår, var hos mamma SOM FYLLDE 82 ÅR och vi grillade. Vi hade knyt och molnen hängde som ett litet hot hela dagen, skulle det bli regn eller inte och hur gör vi om det regnar, för mammas hus är inte stort. MEN när det närmade sig kväll och vi alla hade samlats skringrades allt och vi fick en underbar kväll. På bilden ser vi min systerdotter Frida i full färd att leka med hunden Doris, vet inte vem som hade roligast men ibland spelar ju sånt ingen roll alls.

På bilden ser ni även en bild av mammas brunn. Mamma älskar födelsedagar särskilt sin egen, och i god tid innan gör hon önskelistor, till mig meddelade  hon att hon ville ha blommor till brunnen. Detta gör jag som en tradition varje år, och egentligen borde hon veta detta men för säkerhets skull ser hon till att jag får veta att hon önskar sig blommor. Så gissa vad jag köpte jo BLOMMOR TILL BRUNNEN SÅKLART. Det blev jättefint men det får ni ana er till för det syns inte. Strax ska jag avsluta helgen med lite spinning.
MSB


Inte världens bästa bild, men detta är i alla fall Mark Symphonic Band, även förkortat MSB, någonstans i myllret står min dotter. Jag har följt denna orkester i 10 år, och sett ungdomarna utvecklas från enkla låtar som "Höstrock" till stycken de spelar nu som till exempel Fantom of the opera medly. De är mycket duktiga. Nu är det sista terminen min dotter kommer att vara med i, hon avslutar precis första terminen på sjuksköterskelinjen och har inte tid med spelningen längre, men ingen fara, min yngste tar vid staffetpinnen då han spelar valthorn och tro det eller ej på hans repetoar står just nu, "Höstrock" allt går igen, och om allt går väl kommer jag kankse få följa orkestern ytterligare 10 år.