Follow
Fototriss: Ljus
Äntligen har jag då lite tid över så jag kan delta i veckans fototriss. Denna vecka är det tävling och du kan vinna ett fotostativ från Coolstuff här hittar du en neokub, min son har tillbringat MÅNGA timmar med sin, en riktig hit. Temat är LJUS, ljus kan vara så mycket, ett vackert stearinljus, ljuset från en läslampa eller solens ljus som strilar genom ett träd. Men min triss kommer från i lördags då hade inte vi någon sol utan ett stilla duggregn slöt över skog och äng. Och i skog och äng tillbringade jag lite tid och tog lite bilder. Ljuset i en bokskog över en murket gammalt träd blir ett speciellt stämmingsfullt ljus. Nästan lite spöklikt.Eller när du står i skogen och kikar ut över ängen visst blir det trolskt.


Väl ute ur skogen blir det ytterligare en dimension av ljus när du kikar ut över det fuktiga gräset.Så visst är ljuset vackert även regniga dagar och jag kanske kan tacka vädergudarna för duggregnet för jag är väldigt nöjd med mina bilder.
kortvecka yes, yes, yes


Ja denna veckan har vi ju bara tre arbetsdagar, känns faktist nästan som om jag ska kunna fixa det. Sol utlovad och jag har semester på fredag, att vi sedan har vår nationaldag på måndag gör ju att veckan därefter oxå blir lagom lång. MER sånt, nu är jag en av dom som saknar annandag pingst, VARFÖR togs den bort, nu känns pingst som vilken vanlig helg som helst, och förut hade man alltid en långhelg varje vår. suck men nu är det som det är med den saken och vi får njuta dessto mer av denna helg som kommer. Ikväll är det teater avslutning sonen spelar teaer och han tycker detta är jätteroligt, i vår famij är vi inga sportare, vi spelar instrument, dansar, teater och sång istället, men kultur behövs och vi bidrar med vårt lillla strå till den stacken. Ni får ha en skön vecka så återkommer jag med besök.
Packad vecka
Hjälp maj är ofta en månad där man har lovligt mycket att göra, denna vecka har varit full från måndag till fredag och även idag, ÄR HELT SLUT Ooch vill egentligen bara ligga i soffan och göra INGENTING. Huvudet värker och mår pyton. En förkylning har inte velat släppa taget och hostan den är kvar den också det tar på krafterna och just nu vil jag bara ha semester. Nästa vecka dock är en bra vecka, bara tre arbetsdagar och det är underbart, sedan långhelg där det utlovas FINT väder med sol och värme. Hoppas det blir så, hur jag gör idag med allt vet jag just nu inte, är bara så trött och huvudet vill liksom inte vara med.  Har inte hunnit med min blogg, har inte hunnit med er som läser men hoppas på en lugn nästa vecka där jag orkar hämta krafter och återhämta mig.