Follow
Fototriss;Dröm
Jo om allt vore en dröm visst vore allt alldeles underbart då, eller?? Fototriss denna veckan handlar om just det dröm. Vad drömmer då jag om, vad är min dröm och ibland måste kanske inte drömmen vara sådär jättestor, idag söndag, igår lördag med pizza och sallad till mig, sent och ingen orkade ta hand om disken så visst vore det en DRÖM om någon kunde komma hit och diska åt mig.Våren och solen visst längtar vi efter den, och jag längtar jättemycket att denna vyn på min baksida ska vara full med grönskande blommor och träd istället för kyla och snö. Till sist visst vore det väl en underbar DRÖM om detta vore synen när JAG står på vågen, min målvikt. Men ibland är det så att livet inte blir lättare om man får exakt vad man vill hela tiden, våren kommer snart nog och den som väntar får se. Allt annat kräver "bara" HÅRT ARBETE....sedan kan även en DRÖM kanske bli verklighet.
Fredag med stavfel


Det är så himla skönt att det är fredag, har varit en tuff vecka med många barn på jobbet och vissa veckor är jobbigare än andra. Mest är det väl kanske för att jag har varit förkyld under veckan och det gör mig tröttare än vanligt, men känns något bättre nu, och med helg i sikte hoppas jag att det ska vara borta på måndag och att jag är fit for fight igen. Ikväll blir det kyckling med garam masala kryddblandning, har aldrig testat detta förut men hoppas på stor succé. 

NU till något helt annat, när jag skriver på datorn gör jag ALLTID, vissa fel och i efter hand får jag rätta till, varför är det så, t. ex, kankse-kanske, blri-blir, och glömmer ständigt R i aldrig så det blir aldig, fingrarna har liksom vant sig vid att skriva fel och det är så himla frustrerande. Har ni också sådana ord och vilka gör ni fel på?? Får väl leva med detta men man blir vansinnig på dessa småfel som tar tid att fixa till i efterhand. 

Nu väntar sonen på datorn och får sätta igång med lite dammsugning av huset innan jag börjar fixa för kvällen. I helgen ska jag annars se om jag hinner fixa lite med en ny header, tycker det är lite roligt småpill, men med åldern känns det som om det vore första gången varje gång då jag gör en för man glömmer av hur bildprogrammet som jag använder fungerar då jag inte direkt byter varje vecka. Vi hörs och ha en himla mysig fredagskväll.


Vill sova kvar


Vissa dagar när man vaknar vet man direkt, IDAG vill jag inte gå upp. Man ömkar sig och sätter klockan på snooza, som om det nu skulle få en att slippa få gå upp, 10 minuter går oerhört fort och vips så är man då där, som den plikttrogne människan man är  SÅ GÅR UPP, trots att sängen är aldrig så lockande. Äter frukost som i dimma, hittar inte nycklarna, och väl ute, är bilen helt igen isad. Väl på jobbet är naturligtvis ens arbetskamrat hemma för vård av barn och det går inte att hitta någon vikarie, och man har FULLT med barn. Ett arbete som kräver 4 personer ska nu klaras på 3. Behöver jag säga mer........

Ni vet vad som händer med en sådana dagar, särskilt när den börjat som den börjat, JO det är så stora STRESSEN kryper fram, ALLT irriterar en, arbetskamraterna som i vanliga fall är rätt trevliga människor som funkar att umgås med, blir bittra fiender och man retar sig på småsaker hela tiden. Barnen är sura och arga och bara retar varandra hela tiden.

Känner ni till sådana dagar, för en  sådan hade jag idag, det bästa med dagen är i alla fall att just idag är det torsdag, jag jobbar kort dag och ja det är fredag imorgon, vi hittade en vikarie tillslut som kom strax innan jag gick. Så fastän dagen började skit så överlever jag och njuter av att vara ledig i eftermiddag.