Follow
Tokstollar??
Ibland går man på gatan fram lugnt filosoferande om allt möjligt, plötsligt så dyker det då upp, oftast en herre rusande fram på gatan vilt pratande och gestikulerande, OCH HAN ÄR ENSAM.  Man tittar först och undrar vem i sjutton pratar han med, och man inser då att den han pratar med ligger i fickan, eller hålls i handen, DET är handsfree på gång. Jag är kanske gammalmodig men jag tycker det på något sätt ser "pinsamt" ut. Inte bara på gatan finns de numer utan lite överallt syns det människor som tycks prata högt med sig själva.  NU jag använder jag inte så mycket i mobil mest "var är du" samtal och de brukar oftast inte vara så länge. Mest skickar jag sms och på fredagkvällarna hälsar jag och syrran alltid SKÅL när fredags vinet, eller ölen kommer fram. OFTAST hinner hon först. hehe....MEN handsfree har jag aldrig prövat, och ska jag va ärlig kommer jag nog aldrig göra det heller. SÅ om ni ringer till mig svarar jag med att trycka på knappen och hålla mobilen intill örat, som normalt folk, kör jag bil, ja då får ni vänta.
Dagens outfit.....not


den allra vanligaste rubriken på alla blogginlägg är nog ändå: Dagens outfit, jag brukar då inte tillhöra den kategori som lägger in dagens outfit, för ja skulle inte tro någon är intresserad på allvar vad jag har på mig eller inte. Så denna snygga outfit på Lindex har jag då INTE på mig.

Men det jag har gjort idag är att shoppa. Funderade över shopping och varför jag har så svårt att hitta kläder jag vill köpa och kom på följande teori, mitt problem då vad gäller shopping är inte så mycket att jag inte hittar snygga kläder jag gillar, detta är snyggt PÅ MODELLEN. MEN INTE PÅ MIG. Jag har då helt fel kropp och längd för mycket av det som säljs och är minst 20 cm för kort för min vikt. Skorna absolut inte, kan inte gå i sådana skor och då faller liksom hela iden med skor.  Toppen blir då en klänning som räcker till knäna för jag är då 1,57 cm lång, kavajen finns troligtsvis inte i min storlek och skulle den finnas så sitter den urkonstigt för trång över bysten. för långa ärmar och för vid i midjan. Tightsen då skulle inte tro det med mina lår.  kvar är då möjligtsvis väskan och den är ju svår att ha på sig som klädesplagg.

Nu blev det ändå ett par toppar till jobbet, närmare bestämt tre stycken och de får duga, men att få den där känslan yes, detta sitter super lär jag nog aldrig få uppleva. SUCK
Fototriss; I luften
Ny vecka ny fototriss, fördelen med att få temat under lördagen är just att du kan tänka på temat under lördagens aktiviteter. På lördag åkte jag med sällskap till Liseberg för att gå på Lisebergsteatern och titta på "En mor till salu" med gänget från Falkenberg. Vi var ute i god tid och hann gå en runda inne i parken och var någonstans finns det bättre möjligheter att ta bilder utifrån temat "I luften" Här är mina bilder. Vill du ser mer klicka HÄRFörst en härlig höstvy I luften de fina träden och ljusbågen på Liseberg.Den nya åkattraktionen KANONEN; brr tala om I LUFTENTill sist den klassiska slänggungan...vågar du slängas I luften med denna??