Follow
Fototriss: Rosa (rosa bandet)
I veckans fototriss tar man fasta på att oktober är den "rosa månaden" och med rosa så menar man såklart, Cancerfondens Rosa bandet insamling . I bland kan jag tycka när man tittar på reklamen på TV att det mer blivit ett reklamjippo för handlarna. Alla gör reklam att just dom skänker en del av intäkterna till cancerfonden men det hör väl egentligen inte hit. Nu handlar det om att bidra med pengar så man kan forska mer om cancer. Själv köpte jag ett armband på Lindex där alla pengar från försäljningen sägs gå till Rosa bandet insamlingen. Men nu var det foto det handlar om och såklart så blir det bilder helt i ROSA. Här är mina bilder. Först våra vackra höstaster som nu blommar som vackrast i vår trädgård. Som inte bara är vackra att se på, utan även ger näring och våra små uti naturen. Som dettta lilla bi. Och en urläcker nässelfjäril som på något konstigt sätt lyckats med konststycket att överleva trost frostiga nätter. Och kanske får han symbolisera hela insamlingens syfte, Att FLER får överleva. Detta var veckans triss och glöm nu inte att skänka en liten eller stor slant. 


#1 - jeanette

Vackra rosa blommor.

Svar: Tack
Ing-Marie

#2 - Monica o Jacob

Vilken fin färg på astrarna, ja det finns fortfarande överlevare i trädgården tur dom har något att äta;-)

Svar: Jo precis snart nog är allt grått och trist.
Ing-Marie

#3 - Lotta

Riktiga "gladbilder" att njuta av!

Svar: Tack
Ing-Marie

#4 - Nett

Så vackert, älskar den rosa färgen!

Svar: Tack
Ing-Marie

#5 - Pialotta

Riktigt vacker Triss med dina Höstastrar ... kan förstå för er som har trädgård, kan det verkligen hålla på ett tag till i år med blomning ...

#6 - Jah Hollis

Jo, det är nog typiskt att många som hänger på sådana här kampanjer även vill vinna något på det själva. Fina nyanser hittade du i alla fall till din rosa triss.

#7 - Maria

Underbar och vacker rosa triss!
Ha en bra dag!

Svar: Tack
Ing-Marie

#8 - Berättarugglan

Urläckra bilder! Du måste ha en fin trädgård!