Follow
Dags för fotoklubben


Ikväll är det åter dags att gå till fotoklubben, det är riktigt roligt faktiskt, första gången jag gick dit var för snart ett år sedan. Kände inte en kotte hade bara haft mailkontakt med en av medlemmarna. Väl där kändes det som om det var jag och en massa farbröder, och ja det var ju så också, kvinnig fägring var inte med denna gång. Men lät inte mig avskräckas av detta faktum utan gick dit även gången därpå (med en sommar emellan) Och sedan dess är jag fast.

Vi är med i tävlingar, pratar foto, dricker kaffe och tittar på bilder. Vi tar bilder på ett speciellt tema och denna gång är det antenner som gäller, (här är en av mina antennbilder) Spännade att se hur olika man tolkat temat. Jag har ju då köpt mig ett nytt macro och såklart måste jag ta med några av mina bilder med detta objektiv. 

Nu efter att ha varit med har jag lärt känna dessa "farbröder" och de är inte så farliga som det kändes första gången jag var där och kvinnor har tillkommit som tur är, till våren blir det en fotoresa till Stockholm och det ser jag fram emot mycket. Att få åka någonstans OCH inte få arga blickar när man har kameran framför näsan hela tiden ska bli SKITKUL. Ha en skön vecka kramiz