Follow
Men det här blev väl bra

Ute på vår altan finns det numer några krukor jag har planterat, dom blev jättefina och är supernöjd med dom. Har till de även köpt Margueriter en blomma som rätt snabbt kan bli rätt tråkig, men nu till midsommar är iallafall mitt exemplat jättefint. Vi har även några röda rosor som faktist trots att klarat den tuffa vinter, så sagt och gjort att placera en styck röd ros tillsammans med Margueriter är faktist rätt tacksamt, för DET BLIR FINT. Med en sprayduch med vatten och en bra kamera och ett makroobjektiv blir det så här fint.

Vi hoppas på sol och värme till midsommar men det verkar som det ska typ regna just då, men det sista som överger en är ju hoppet, så om det blir som vi vill blir det HAV till midsommar, HAV och MIDSOMMAR är också en himla bra kombination, och på något sätt så startar semesterkänslan extra mycket där och då. 

Blir det regn överlever vi väl det med ,men det är inte det samma att sitta hemma och inomhus och äta sill och potäter, utan det smakar bättre ute på en gräsmatta med en svag doft av tång. Ha nu i vilket sätt som helst en himla bra och trevlig midsommar gott folk hur nu ni väljer att fira.