Follow
Fototriss; Somrigt
Tävlingsdags på fototriss och denna gång kan du vinna häftiga prylar från Coolstuff där kan du köpa smarta sommarprylar som höjer temperaturen på sommaren.

Temat för denna tävling är passande nog Somrigt, och nog var det lätt att ta somriga bilder under söndagen. Att det dessutom var morsdag gjorde säkert inte saken svårare. Ibland kan man tycka att temat är lite småkrångligt och man får fundera en bra stund på sina bilder.

Denna gången var det bara att öppna dörren och vad är väl somrigare än en picninc, och då kan man äta så här gott, potatissallad, köttbullar, kyckling och ett gott bröd till, riktigt mumsigt och härlig somrig mat och utsikten är det inte heller något fel på



Ett par sandigt barfotabarn är också somrigt så det förslår efter ett bad se fötterna ut så här:



Tentaplugg tillhör väl inte det allra roligaste man kan göra i värmen, men när solen värmer kan man ju plugga ute, eller?



Hoppas nu vår ljuvliga svenska sommar är här för att stanna och jag är nog inte den ende som börjar längta efter semester.
#1 - Selma

Sandiga fötter är verkligen sommar!

#2 - Sandra

Härliga fötter. Att ligga ute och läsa är också en fin sommarbild (om man bortser från tentapluggandets baksidor)

#3 - Jah Hollis

Ja, det var sommarkänsla i den trissen.

#4 - Lotta

Så fina bilder! När jag kollade på match igår kväll så kändes hoppet ute ang den svenska sommaren. Jag frös så jag skallrade tänder. Men det är ju bara Maj :-)



Kram