Follow
SRIVPUFF; Våga vara besvärlig


Du tar först en människa, inpräntar mycket mod och självkänsla. Ger henne uppbackning, råd, ren tvätt och god mat. Säkert behöver du även vara besvärlig ibland MYCKET, du kommer att bli hatad, någon gång, älskad många gånger. Se för all del till att människan är ren vid möten med andra, och trösta, trösta vid motgång.  Utmana, var besvärlig och våga fråga svåra frågor. Se till att möta henne med aktning och respekt. Knacka innan du går in i människans sfär och lova att inte vara alltför pinsam.  Ha alltid en kram redo men tvinga aldrig, gläd dig med människans framsteg, och lova att njuta tillsammans. Tvinga aldrig men led med varsam hand, ge stöd och kloka ord, men erkänn om du har fel.  Till sist glöm aldrig, din roll är alltid att någon gång ska du inte mer behövas, men sluta aldrig att älska.
#1 - marmoria

"Se för all del till att människan är ren vid mötet med andra och trösta, trösta..." Många fina formuleringar, inklusive denna!

#2 - Pia

Svårt att lova det där med att inte vara pinsam. :)

#3 - Marica

Fin, blir barm i hjärtat!

#4 - SAQER

Klok handbok i kärlekens metod!

#5 - Lillemor

Nej precis. Sluta aldrig älska. Fint.

#6 - Lillemor

Nej precis. Sluta aldrig älska. Fint.

#7 - Kalle Byx

Så bra!

#8 - Osloskånskan

Fint.

#9 - SAQER

Väldigt fin handbok!

#10 - petri

Fina formuleringar.

Bra

#11 - mimmione

SV; tack alla för era fina kommentarer, och jo svårt att lova inte vara pinsam, men man kan ju alltid försöka, sedan uppfattas ju ens försök som.....ja kanske pinsamt

#12 - Malin

Jag blir också varm i hjärtat av detta.

#13 - Feffe

Finaset :)

#14 - Josefin

Vad fint!! Du är inte pinsam (för det mesta) ;) kära älskade Mamma! <3