Igår tog jag min första smakportion av min kryddor, som jag satte tidigare i vår, och det smakade MUMS, tycker det var de godaste kryddor jag ätit någon gång. Jag grillade kycklingklubba i ugn, tog en god sallad, tomat och klippte timjan och fransk dragon över, sedan lite flingsalt på det. Att jag strax innan varit på ett pass body-pump gjorde att maten kändes extra god, och att sitta ute på sin altan ÄNTLIGEN. Ett glas rött till och kvällen var komplett, riktigt, riktigt gott.
Igår tog jag min första smakportion av min kryddor, som jag satte tidigare i vår, och det smakade MUMS, tycker det var de godaste kryddor jag ätit någon gång. Jag grillade kycklingklubba i ugn, tog en god sallad, tomat och klippte timjan och fransk dragon över, sedan lite flingsalt på det. Att jag strax innan varit på ett pass body-pump gjorde att maten kändes extra god, och att sitta ute på sin altan ÄNTLIGEN. Ett glas rött till och kvällen var komplett, riktigt, riktigt gott.
#1 -
Selma
Av alla kryddor vi satte för några år sen är det bara mynta som verkar ha överlevt men den har å andra sidan tagit över hela kryddgården.
#2 -
Lotta
Det där såg verkligen gott ut, inte utan att magen knorrar lite nu när man ser detta.
....så lite rött till också....mmmmmmmmmm
:-)