Follow
Vill du gå med i Biggest loser


JO det är exakt som den amerikanska, mycket svett mycket träning dock mindre arga tränare, men det kanske ordnar sig de tar sig nog och blir argare med tiden.....ALLVARLIGT, så tycker jag detta program är SKIT. jobbar själv med vikten och hade jag kommit dit med ett löfte om nya tag för att sedan få åka hem efter redan en vecka hade jag fått spader. Tyckte så himla synd om tjejerna som fick åka hem. Nu kan man om man vill gå ned i vikt som Biggest loser, och på tv 4 hemsida kan du sätta dig själv som en av deltagarna, det kostar dock och du får betala 99 kronor i månaden för att gå med i Biggest loser, fast antar att ingen tränare som gapar på mig ingår. Tänker inte gå på detta och gå med, nej håller mig till mitt, och hoppas att kan kan vända en negativ trend, ska väga mig med MIN personlige tränare på måndag, och hoppas på MINUS...fast då utan Biggest losers hjälp, faktiskt.
#1 - Cina

Jag skulle inte palla att ha ngn som skrek på mig för att jag ska gå ner i vikt.. Jag har lagt på mig lite för mkt under sommaren och det försöker jag göra bot på nu.. Struntar i kaffebröd, godis och tar bara EN portion mat. Sen ut och gå minst en timme om dagen. Förutsatt att inte fibron är för jävlig just då.

Nu har jag ju fått låna hund som ser till att jag kommer ut även framöver. Det är en bra motivation.

Vi får stötta varann med glada rop och förståelse

så ska vi nog gå ner ska du se..

Ha en fin kväll

#2 - Anna

Jo om jag va yngre kanske och inte så mkt sjukdomar som sätter käppar i hjulet..för hur det än är så klarar jag inte av att utföra vissa av dom där grejjerna med min kropp..tyvärr :(

Jag tar det sakta men säkert..

Kram

#3 - Cina

Usch nej. Jag förstår inte hur man utsätter sig för sån plåga offentligt faktiskt. Det är förnedringstv. Mina extrakilon plägar jag försöka gå av mig i chokladaffären. Hur nu DET ska gå till... ;)