Follow
Fototriss; Somrigt
Tävlingsdags på fototriss och denna gång kan du vinna häftiga prylar från Coolstuff där kan du köpa smarta sommarprylar som höjer temperaturen på sommaren.

Temat för denna tävling är passande nog Somrigt, och nog var det lätt att ta somriga bilder under söndagen. Att det dessutom var morsdag gjorde säkert inte saken svårare. Ibland kan man tycka att temat är lite småkrångligt och man får fundera en bra stund på sina bilder.

Denna gången var det bara att öppna dörren och vad är väl somrigare än en picninc, och då kan man äta så här gott, potatissallad, köttbullar, kyckling och ett gott bröd till, riktigt mumsigt och härlig somrig mat och utsikten är det inte heller något fel påEtt par sandigt barfotabarn är också somrigt så det förslår efter ett bad se fötterna ut så här:Tentaplugg tillhör väl inte det allra roligaste man kan göra i värmen, men när solen värmer kan man ju plugga ute, eller?Hoppas nu vår ljuvliga svenska sommar är här för att stanna och jag är nog inte den ende som börjar längta efter semester.