Follow
Sagolandskap
Idag har jag varit ute i ett landskap jag inte kände igen, överallt var det vackra underbara iskristaller, och världen var helt vit. TOTALT VIT, och även om det var kallt frös jag inte, hade varmt på mig och jag och kameran kände oss bara tvungna att ge oss ut.

Att vara ute med kamera är lite som att vara ute med en hund (tror jag för äger ingen hund) för hundmänniskor har jag fått för mig pratar med varandra bara för att man har hund. Och när man är ute med en kamera runt halsen pratar folk med en, frågar vad man tar kort på, hittar du några motiv osv. Så även idag, genom min resa i detta vidunderliga landskap kommenterade och hejade människor (ja två stycken farbröder på promenad) och menade att idag borde man få fina bilder.

OCH JA jag fick fina bilder, när jag laddade in dom i datorn var jag tvungen att ropa högt och nästan skrika Halleluja för så kändes det. OCH vilken tur att jag gav mig ut när jag gjorde för vid mitt sista stopp hade solen försvunnit in i dimman och så även magin. Men kvar på näthinnan finns det massor av fina bilder, Se här bara!NarnialandLjuvligtFantastiskt
Alltså det här är väl bara tiohundratusen gånger bättre än gråväder och snöslask. Låt oss behålla detta väder ett tag till tack! Ja kanske detta lät som lite skryt, host, host,, när jag skriker halleluja av mina egna bilder, men ibland känns det så, när man känner att något blev riktigt bra. Visst blir man bara så nöjd med sig själv då när man lyckas med något, och att få en egoboost allt emellanåt mår vi alla bra av.