Follow
Glad påsk och allt sånt där


I brist på påskliljor får det bli en tulpan istället, men det funkar väl lika bra. Har inte fått upp en enda påskpryl iår. Brukar plocka fram lite påskpynt och fixa lite ris, men i år har det blivit NADA, NOLL, och ingenting. Men skit i det, påsk blir det ändå. 

Vi här hemma går ju i väntans tider, dottern ska ha barn (om nu någon mot förmodan har missat det) OCH jag, moi ska vara med på förlossningen. Så helgerna går numera i nykterhetens tecken. Och påsken får väl gå i samma riktning. Ett glas är väl ingen fara, men vill ju inte komma in på förlossningen och dofta en massa vin. Maken, tllilka den blivande morfadern har lovat att skjutsa oss in. Mer nervös denna gång tror jag än när jag väntade barn. Men men lilla dottern är ju ändå lilla dottern fast hon är en fullvuxen kvinna.

Så nu ska påsken firas, och det får bli en snabbtur till blåkulla med mobil om något skulle hända på vägen så har jag oljat in kvasten så den går extra fort om det skulle ta och komma igång. Ha en underbar påsk alla och ta det lugnt på vägarna och i luften.