Follow
Skrivklåda

Ibland kommer jag bara på mig själv med att jag bara MÅSTE få skriva av mig, den sista tiden har dessa lustar mer eller mindre planat ut och är nu obefintligt helt borta. Men nu och då kommer lusten ändå tillbaka, som när jag av en händelse, råkar ramla in på min gamla blogg.

Idag genom Facebooks "händer idag" funktion, där var den då plötsligt, min blogg. Och inlägget jag ramlade in på var detta HÄR Titeln har jag ingen aning om och retar mig över alla felskrivningar och missade kommatecken för att komma in det läsflöde som jag tänker mig. MEN när jag skriver är jag alltid så himla otålig. Likadant med mitt fotande kan liksom aldrig hålla mig utan vill ut med allt BUMS. Därför blir det som det blir, inga kommatecken och man behöver läsa typ tre gånger för att förstå vad jag egentligen menar. MEN det är KUL och SKRIVA. (märk här alla stora bokstäver i vartannat ord) Detta för att förtydliga dessa ord, och man ska läsa med lite mer TRYCK.
 
AH varför finns det inga smileys på bloggen....... här ovan hade en skattande smiley passat finfint.
 
Nu vill jag återkoppla till det här med drömmar (som förra inlägget jag länkade till handlade om) Att jag just idag ramlar över detta inlägg är lite kul för håller just nu på med en liten hemlig grej och sitter och plitar på personliga mål och detta handlar om att förverkliga drömmar. GAH nästa är sitter jag här igen och ramlar över detta inlägg och tänker det går att drömma, det går att förverkliga drömmar, SO FRIENDS, just you wait and see,,nästa år.
OCH varför en kaffekopp, ja varför inte kaffe är gott........