Follow
Skrivpuff: Hälsning från Albin


Hej allla jag heter Albin, katt, från Hyssna snart 1 år flyttade från Hyssna till Kinna när jag var 12 veckor gammal. Familjen tyckte dom var väldigt fyndiga när de döpte mig Albin I Hyssna, , skulle de vara roligt, men namnet är ok även om jag inte skulle valt det själv. Själv hade jag nog valt något riktigt COOLT men som sagt helt ok.

Familjen de funkar, sonen är coolast jag får sova i hans rum, de stora de stänger dörren för mig, MYCKET irriterande, har försökt gnälla och göra allt jag kan för att komma in, funkar inte alls. Dörren är stängd och jag har gett upp, sover bättre i lillebrors säng. Mjuk och skön.

I början hos familjen skulle ni sett mig, jag fick ha KOPPEL på mig när jag skulle gå ut, va ni fattar som om jag var en jäkla hund eller nått, vande mig, men ja i kan tänka er att jag var nervös för att grannkatten Sally skulle se mig, FY VAD PINSAMT. Sally förresten är en riktig plåga, hon SLÅSS, som om det vore hennes trädgård eller nått.

Det roligaste jag annars vet, är att vara i vägen, ni vet när de sitter där djupt koncentrerade vid dator, ja då passar jag på och kliver på tangenterna, JÄTTEKUL. Eller ni vet i soffan lägga sig på exakt rätt avstånd att de inte kan klappa, flyttar de på sig japp då hoppar jag ned. HIHIHI

Annars gillar jag faktskt att bli klappad särskilt på morgonen det är mys det, klänga kring benen, helst vara med i badrummen när den där stora vattenkranen skvalar, de kliver in där helt självmant och ställer sig UNDER allt det där vattnet. Själv föredrar jag den lilla vattenkranen den är kul att leka med och vattnet det är riktigt gott direkt från kranen. Enda nackdelen med morgonen är att de ibland trampar på mig, vad som om jag vore ivägen. De får väl se sig för, en katt har väl rätt att klänga kring benen utan att bli trampad på.

Ute får jag vara nu utan koppel och det är skönt nu kan jag göra vad jag vill, och kan ni tänka er de har ställt ut bord på altanen så nu om jag hoppar upp där så ser jag in i vardagsrummet, JÄTTEBRA, för de mesta öppnar de dörren då också, bra om man vill gå in, fast det vill jag ju inte jämt, jag menar man är väl KATT. Nej det här tog på krafterna ska jag säga, nu ska jag ta mig en kattlur.
#1 - Lena Glasell

Va häftigt. PRECIS som om det ÄR Albin som har skrivit det hela.

#2 - Pia Karlsson

Tack för dagen :)

#3 - Josefin

Haha! Lilla Albin vad du är söt! :) <3

#4 - malix

i Hyssna jag där bodde jag en gång och då inte som katt. härlig text kattluren ja den ska jag ta nu fast människolur då

#5 - Kalle Byx

Heja Albin!

#6 - Charlotte

Hej, Albin.