Follow
REGN


Gud vad det regnar idag, det bara ÖSER ner. Barnen ute på gården var iklädda full mundering och konstigt nog klarede sig de flesta. Jag hade då lite tur, för den värsta skuren kom när jag drack kaffe, och därefter höll det sig till vanligt regn och inte vattenspanns regn. 

Kortet ovan har jag lekt med min kamera med LÅNG slutar tid så regnet framträder lite extra men visst säger det lite om regnet här i Kinna idag.

För övrigt testade jag ZUMBA igår, kul men svårt. Har tidigare testat AFRO, afro är lättare för där bygger du på samma steg under hela passet till ljudet av trummor i olka tempo, och du repeterar samma steg om och om igen. I zumba, så är det nya steg för varje låt, dessutom ska du skaka rumpa, axlar och andra delar av kroppen som du inte är van att skaka på. Men det gick och framför allt var jag helt genomsvettig när passet var slut och det är ju liksom meningen. Så får nog ge det ett par gånger till. 

En sak är i alla fall säker det var en himla TUR att ingen filmade för oj vilken succe den filmen skulle göra på Youtube.


#1 - eva-lena

Fick ett stort leende när jag läste ditt inlägg idag! Tack...blink kunde se detta framför mig, visst är det tur att man kan bjuda lite på sig själv!

hoppas att allt är bra. synd att vi inte hann prata när vi var å hälsade på jobbet. men minnet är det som sviker först, minns inte att det var måndgasmöten...

kram

#2 - Anonym

oj vad det regnar :O

#3 - Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/august/onsdag-dagens-blogg.html#comment

#4 - Anonym

http://stylegirl.se - trendiga smycken till otroliga priser!VAR MED OCH TÄVLA OM EN EARCUFF FRÅN http://stylegirl.se ! Klicka på länken --> http://stylegirl.se/tavling.aspx för att delta!VINNAREN FÅR ÄVEN 30% PÅ SITT NÄSTA KÖP HOS http://stylegirl.se !LYCKA TILL :)

#5 - lisbeth

Vilket fint kort och tack för dina ord. Är Nyfiken på Zumba får se om jag testar till hösten

Kram