Follow
Höstvibbar
 
Är det höst, eller sensommar, det är den stora frågan. Vått på gräset och trots att solen skiner så är det blött i gräseet en lång stund inpå förmiddagen, något som märks på barnens byxor på förskolan om vi INTE sätter på galonbyxor trots att det är sol. Vi sätter på just nu, gräs, sand och spring i buskar ger genomböta ungar, så galon på. HÖST?

Luften den känns så där friskt klar just nu, efter åskan som dundrade i helgen här i Kinna kunde man andas, himlen är klartblå, så där blå den bara är i Augusti, HÖST?

Men vår husvagn är kvar i Stavder och maken vill hämta hem den till helgen, jag är tveksam, det är ju fortfarande sommar, MEN maken fortsätter, men nästa helg igen ska vi bort, och nästa helg igen oxå, sen är det oktober vi måste ta den denna helgen. SUCK,  HÖST?

Men inga löv faller än, regndropparna är fortfarande ljumna, och maken klipper just nu gräset, SÅ det ÄR SOMMAR, och kom inte och säg något annat.
#1 - Lisbeth

Hi hi det märks att du inte bor i Norrland. Här är det inte sommar. Jag kan inte heller påstå att det är höst. Jag undrar vad har vi då? Jag längtar lite till den riktiga hösten. luften blir klar och träden löv färgas så vackert. Men som du säger visst önskar man att sommaren var kvar lite längre
Ha en fin fredagskväll
kram